YouTube kanál Speak & Do

11.08.2017 00:00

Kdo by v dnešní době neznal YouTube kanál! Snad jen někdo kdo nemá počítač a připojení k internetu, ale i přesto se domníváme, že o tomto 'sociálním' médiu přinejmenším slyšel. A z toho plyne jen jedno. Kdo dnes nemá YT kanál jako by nebyl. Samozřejmě, že i Speak & Do má svoje stránky na YT a my se s vámi chceme podělit o informace, jak náš kanál najít a jak se na něj naladit.

Způsobů je víc a my vám některé prozradíme:

  • První možností je vyhledání podle názvu YT kanálu. V našem případě je to slovní spojení 'speakanddocz'.
  • Druhou možností je odkaz z našich webových stránek www.speakanddo.cz, který naleznete v pravé dolní části patičky webu.
  • Třetí možností je přímý odkaz, který napíšte do adresního řádku, ve svém oblíbeném vyhledávači, v tomto formátu: www.youtube.com/speakanddocz a rázem se ocitnete na domovské stránce našeho Speak & Do YouTube kanálu.


A co zde najdete?
Pokud jste nás už našli, pak si můžete vybrat z nabídky: Videa, Seznamy videí či Kanály. V každé záložce je specifický obsah. Ten na který Vás chceme upozornit je Speak & Do playlist videí z kurzů a naleznete jej zde: @speakanddocz playlist. Tady je vidět jak to vše probíhá a jak se společně bavíme :)
Naproti tomu pro písně z kurzů stačí zavítat na tento playlist: Speak & Do ~ favorite rhymes & songs. Najdete zde nejednu píseň z kurzů, playdates či letního tábora.


Jak se přihlásit k odběru a být informován o nových videích?
A asi nejlepší variantou jak zůstat v obraze a být informován, o tom co se na Speak & Do YouTube kanále děje a kdy jsme přidali něco nového, je zatrhnout volbu ODEBÍRAT / SUBSCRIBE a dostávat tak upozornění o nových příspěvcích jakmile se tam objeví.


Thumbs UP a díky!