Matematika, která baví

15.06.2016 12:00

Máte rádi Hejného matematiku? Níže najdete odkaz na publikaci "Matematika, která baví" aneb Hejného metoda jak loni vycházela v MF Dnes. Chcete napomoci šíření H-mat? Podpořte herně-vzdělávací aplikaci Matemág.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Dobrý den,
Dovolujeme si vám zaslat odkaz na stažení seriálu o Hejného metodě, který vycházel v loňském roce v MF Dnes: www.h-mat.cz/kestazeni/hejnyMatematikaKteraBavi.pdf
Zároveň bychom Vás rádi upozornili na vznikající herně-vzdělávací aplikaci Matemág založené na Hejného metodě. Na její vývoj pořádáme internetovou sbírku, ve které si můžete vybrat odměnu, kterou za Váš příspěvek dostanete - např. placky “Matemága” pro děti, další vzdělávací aplikace na tablety, matematický kalendář Hejného metody na příští školní rok, návštěvu archeologického parku apod. viz www.hithit.cz/matikadoruky. Již jsme vybrali za první čtyři týdny 280 000 Kč, ale na celou hru včetně zpětné vazby pro rodiče s tipy, co dělat za rozvojové aktivity s dítětem i bez tabletu, potřebujeme ještě 3x tolik. Prosíme vás tedy o zvážení příspěvku. Budeme také rádi, když přepošlete tento email dál lidem, které by to mohlo zajímat nebo nasdílíte odkaz na Váš Facebook. Více informací na www.h-mat.cz/matikadoruky.
S pozdravem za tým H-mat, o.p.s.
Jan Šedo
www.h-mat.cz/pro-rodice