Jak se propojit s Facebook stránkou Speak & Do?

20.09.2016 01:00

Jó Facebook, ta sociální síť s fotkama a přáteli,... Tak tu znám! Ano, věříme že ano.

Často se nás ptáte, jestli jsme na Facebooku a jak nás můžete pravidelně sledovat. Nebo kde se dozvíte o našich akcích... Čtěte dál, na všechno vám rádi odpovíme.

Máte profil na Facebooku?
Ano, máme tzv. firemní facebookovou stránku, na níž najdete naše aktuální sdělení a jejímž prostřednictvím se s námi můžete propojit i vy. Vaše osobní profily jsou určeny jen k nekomerčním účelům a slouží vám, jednotlivým uživatelům.

Jak vás najdeme?
Každá stránka může mít vedle svého názvu (v našem případě Speak & Do) také svoje tzv. uživatelské jméno (@speakanddocz), které se zobrazuje pod úvodní fotografií stránky a dále v URL adrese stránky www.facebook.com/speakanddocz. Díky tomu naši stránku snáze najdete a zapamatujete si ji. Uživatelské jméno pak slouží i k vyhledávání na Facebooku nebo v Messengeru a zároveň vám umožňuje označovat vaše příspěvky, pokud nás v nich chcete zmínit.

Jak vás můžeme pravidelně sledovat?
Chcete získávat aktualizace o našich aktivitách a novinky týkající se naší stránky? Je to jednoduché - stačí, když naši stránku označíte jako To se mi líbí (viz obrázek). Pokud tak učiníte, můžete si navíc vybrat, zda chcete, aby se vám naše příspěvky zobrazovaly přednostně (stačí kliknout na Zobrazit jako první).







Škoda, že jsme o té akci/události nevěděli!
Když nechete, aby vám unikly naše události v kalendáři, můžete si aktivovat funkci, která vás upozorní na všechny naše příspěvky/události či žívá vysílání.

Můžeme vám nějak pomoci?
Ano. Budeme moc rádi, když se s námi (tj. naší stránkou Speak & Do) na Facebooku propojíte. A pokud se vám náše aktivity a práce líbí, dejte našim jednotlivým příspěvkům svůj lajk (palec nahoru), sdílejte je na svých Timelines, nebo v komunitách, jejímiž jste členy.
Děkujeme!